neljapäev, 26. aprill 2012

ERIKA SALUMÄE - lesbi või mitte?

Sattusin täna lugema jälle sopakirjandust. Vahetevahel on tore lugeda elu24 portaali. Näiteks sattus mulle ette lugu, kuidas Kuressaare Gümnaasiumi 11. klass oma lennupulma tähistas, mis oli äärmiselt toredasti välja mõeldud... ja mõned elu24 postitused hiljem sattusin lugema mingeid imelikke katkeid Erika Salumäest.

Kuna mul post ei käi ja vahetevahel ei tule meeldegi internetist uudiseid lugeda/vaadata, kiikan uudiseid siis, kui meelde tuleb... Täna kiikasin tv3play-st saadet "See pole lastesaade" ja sealt sattusin ka uudiseid lugema... Imelik aste ühelt asjalt teisele, mis pole üksteisega kuidagi seotud. Aga nii läks... Las minna pealegi nii.

Elu24 järgi oli "suursündmus", et Erika Salumäel on suhe temast elulooraamatu kirjutanud naisega (nimi kahjuks ununenud - aga vahet ei olegi ju)! Sest tõsimeeli - mind tõesti ei kupsi, kellega ta koos elab või ei ela. Kas ta magab üksi või kaksi, mehe või naisega või äkki mõlemiga? No sorry - tema elu. Ei teadnud ma temast sedagi, et ta oma tervise pärast Hispaaniasse kolis, ei huvita mind ka see, kas ta on lesbi või mitte. Milleks kirjutada ajakirjanduses sellist sitta? Kirjutage midagi asjalikku, vanad tropid!

Kommentaare ei ole: